Medium Diana


Als Medium maak ik contact met de spirituele wereld d.w.z. via de energie van overleden dierbaren, ontvang ik allerlei informatie en antwoorden op vragen. Er kunnen gerichte vragen gesteld worden nadat ik genoeg bewijs voor u heb geleverd dat het inderdaad om uw overleden dierbare gaat.

 

Als u interesse heeft in een consult in mijn praktijk, dan kunt u mij bellen, appen of mailen. Zie onderaan de pagina voor de gegevens.

 

U bent van harte welkom!

Consult


De consulten die ik geef, vinden meestal plaats in mijn praktijk in Harderwijk. Ik stem mijn energie af om contact te kunnen maken met de spirituele wereld en zodra dit gebeurd is, kunnen we aan de slag. Om het consult zo zuiver mogelijk te houden, zal ik u eerst vragen om op een aantal vragen alleen met ja of nee te antwoorden. Hierdoor kunnen we samen vaststellen of we inderdaad contact hebben met de betreffende dierbare. U zult verbaasd zijn over de treffende en toepasselijke informatie en adviezen die u mag ontvangen. Tijdens een consult mag u uiteraard altijd vragen stellen en bepaalt u zelf op welk onderwerp of probleem de nadruk komt te liggen.

 

Als medium fungeer ik enkel als een doorgeefluik. Bij het doorgeven van boodschappen of specifieke gebeurtenissen, gebeurt dit altijd zeer discreet en rekening houdend met de gevoelens van beide partijen, d.w.z. zowel van de overleden dierbare als van uzelf. De energie die tijdens een reading vrijkomt, heeft vaak een helende werking.

 

Kosten


  • Spiritueel consult: € 48,-   (duur circa 45 minuten)
  • Intuïtief consult: € 48,-(duur circa 45 minuten)
  • Healing consult: € 48,-(duur 15-20 minuten)

 

Betalingen uitsluitend contant.