Josefine uit Nijkerk

September 2018 - "Diana ik  vond het een superfijn consult en ik ben erg blij dat ik bij je ben geweest. ik heb er erg veel aan gehad en ik  heb het gevoel dat ik nu ook meer kan betekenen voor mijn gezin. Je inzichten waren voor mij een bevestiging  en tevens een duwtje in de rug. Dankjewel voor de opheldering en het vertrouwen".


Mieke uit Ermelo

juli 2018 - "Wat fijn dat ik met mijn vader kon spreken  over zijn verleden en over de gelijkenis is mijn huidige situatie. Het heeft veel in mij losgemaakt en ik kan er  nu ook echt mee verder"


Suzan uit Hilversum

juni 2018 - "Heel erg bedankt voor het fijne consult. ik wist niet hoe het zou gaan en ik ben met een bijzonder gevoel thuisgekomen"


Sabine uit Nunspeet

December 2017 - "Ontzettend bedankt voor  de spirituele reading. Ik had van tevoren geen verwachtingen , maar wilde graag contact met mijn overleden moeder. De informatie die ik van je doorkreeg was erg fijn en heeft veel twijfel bij mij weggenomen. Het was een bevestiging van wat  ik innerlijk al voelde. Dankjewel!"


Angelique uit Amsterdam

Augustus 2017 - "Bedankt voor het intuïtieve consult, ik heb er erg veel aan gehad. Je hebt me laten zien waarom ik in mijn huidige situatie zit en dat ik zelf de sleutel ben om er ook weer uit te komen. Het was best confronterend maar helder en ik kan nu eindelijk verder."


Bianca uit Utrecht

Mei 2017 - "Ik ging er heel open in en vond het ook spannend om contact met mijn overleden vader te krijgen. Ik was helemaal verbaasd over de manier waarop je over hem sprak en de woorden die hij gebruikte, die gebruikte jij ook. Het was alsof hij weer zo de kamer binnenliep. Dankjewel en dankjewel Pa voor de fijne steun en het treffende advies!"


Magdalena uit Harderwijk

Mei 2017 - "Hoi Diana. Goede uitleg zeg en wat een fijne woorden. Ik kan na dit intuïtieve consult weer verder!"


Joke uit Baarn

Mei 2017 - "Hartelijk bedankt voor het fijne consult van 12 mei j.l. in jouw lichte praktijk op de Veluwe. Ik voelde me direct op mijn gemak en je persoonlijke benadering maakte dat ik me ontspannen en veilig voelde. Ik was wat gespannen aangezien ik vragen had die voor mij belangrijk waren. Je legde contact met mijn overledenen, de boodschappen die zij hadden voor mij hebben mij enorm verder geholpen. Je kunt het zo helder verwoorden en de details waren zo herkenbaar dat raakte me enorm en heb ik als zeer positief ervaren. Daarnaast gaf je me handvaten en goede adviezen. Je bent een invoelende persoonlijkheid. Het waren prachtige momenten. Bedankt voor je tijd en ik kom zeker nog een keer terug."


Ans uit Harderwijk

April 2017 - "Onlangs heb ik een consult bij je gehad. Nu ik zwanger ben van de tweede had ik erg de behoefte om contact met mijn moeder te krijgen. Wat fijn dat je zoveel details kon vertellen en ook over mijn dochter van 3 en haar beleving met “oma”. Ik was erg ontroerd en vond het superfijn dat ik via jou haar zo dichtbij kon voelen. Dankjewel!"


Gerard uit Amsterdam

April 2017 - "Ik heb heel veel handvatten gekregen tijdens het consult, waarmee ik zeker verder kan. De situatie waarin ik mij momenteel bevind werd heel treffend door jou geschetst met inbegrip van mijn relatie, gezinssituatie en werk. Ontzettend bedankt!"