Bijzonder verhaal 3.

Net voordat het consult begon, "stonden" er meteen al een oudere man en een jongere vrouw in mijn praktijk. Ze kwamen voor de dame die met mij een afspraak had gemaakt. Aan het begin van het consult gaf ik dit ter introductie meteen door aan de dame in kwestie en dat ik het gevoel had dat het om haar vader ging. Dat was inderdaad zo. Vader gaf veel details over hemzelf en over zijn dochter die zichtbaar geëmotioneerd naar het consult luisterde. Het enige wat ze n.l. van hem wilde weten was of ze juist gehandeld had in de relatie die ze net 3 maanden daarvoor had beëindigd. En vader gaf een bevestigend : “het is goed zo meisje”. Even was ze weer dat kleine meisje van vroeger dat zoveel steun en liefde had gekregen van haar vader en in al die liefde haar moeder miste. Want moeder was streng en niet rechtvaardig en dat had haar veel pijn in het leven gebracht. Al gauw kwam er een jonge vrouw bij welke mij heel levendig haar karakter en uitbundigheid liet beschrijven. Een echte levensgenieter met altijd kleurrijke kleding aan. Ze liet me zien dat ze graag op het strand liep en gaf meteen aan dat ze dat ook met de dame in mijn praktijk vaak gedaan heeft. Ze gaf aan dat ze haar een warme gloed had laten voelen, als teken dat ze bij haar was. De dame werd emotioneel en vertelde dat dat inderdaad afgelopen week was gebeurd. Nota bene in haar eigen woonplaats bij het lokale strandje waar ze graag wandelt. Tevens kwamen er details over een kaart en een brief over hun innige vriendschap. Erg fijn om zo’n mooie boodschappen door te mogen geven. En dank u wel lieve dame voor de openhartigheid.

 

Wil jij ook een bijzonder consult, dan kun je mij altijd mailen en maken we een afspraak.

 

 

Hartelijke groet, Diana