Signalen uit de Spirituele Wereld

Hoe mooi is het als we signalen mogen ontvangen vanuit de spirituele wereld. Als we de keuken binnenlopen en dan opeens die heerlijke kippensoep ruiken die oma vroeger altijd maakte. Dat we opeens zien dat het licht als vanzelf aangaat en ook weer uit. Dat we opeens dromen van opa die een foto laat zien waarop er een kindje mist, die nooit besproken is binnen de familie. Bij navraag blijkt het kindje te hebben geleefd, zij het voor korte tijd. Dat we opeens de klok steeds op dat ene tijdstip van overlijden zien staan en we voelen dat onze dierbare er is. Het voelen van energie van een overleden dierbare kan soms een beetje eng aanvoelen. Ons denken gaat dit dan ook meteen tot een verhaaltje verwerken en geeft een twijfeling als resultaat. Je denkt dat je het je waarschijnlijk alleen maar verbeeldt, dat het niet echt is of voelt. Maar dat is niet zo. Het voelen of zien van mooie ervaringen die je doen denken aan je overleden dierbare, zijn echt en wordt door veel mensen ervaren, maar zeker niet altijd besproken.

 

 

Hoe fijn is het toch dat de overledenen contact met ons willen maken! Ze zijn er om ons te steunen en ze ervaren diezelfde steun terug. Met respect en liefde elkaar tegemoet gaan, is in het aardse leven en in de spirituele wereld net zo belangrijk. In een consult wordt er daarom altijd om toestemming gevraagd. Iedereen zal er vrijwillig zijn. Met respect zal ik contact voor u maken en met hetzelfde respect zal ik de boodschappen aan u doorgeven. Het gesproken woord is immers krachtig en dient zorgvuldig zonder tussenkomst van het eigen denken te worden doorgegeven aan u als persoon. De afgelopen jaren heb ik reeds vele mooie en fijne boodschappen mogen doorgeven. Ook emotionele boodschappen die we soms van harte graag horen, maar die ook een beetje pijn kunnen doen omdat we ze nog niet volledig verwerkt hebben. Weet dan, dat alles altijd in liefde vanuit de spirituele wereld wordt doorgegeven aan u. Die mooie signalen die ze sturen en de boodschappen die ze ons willen meegeven zodat we verder kunnen met ons leven hier op aarde. In de wetenschap dat als we onze overleden dierbare nodig hebben, ze er altijd voor ons zullen zijn.

 

Hartelijk groet,

Diana