Bijzonder Verhaal 1

Mariëlle kwam op consult voor een contact met de spirituele wereld. Nog voordat Mariëlle er was gebeurde er iets aparts: ik ging naar de keuken om nog even een kopje thee te drinken alvorens ik mij zou gaan voorbereiden op het consult. Nu moet u weten dat als ik ’s avonds lekker ga koken voor mijn gezin (althans ik hoop altijd dat ze het lekker vinden...). Ik doe dan altijd mijn ring af zodat ik vrij kan kokkerellen en handen wassen etc. Zoals gewoonlijk leg ik deze altijd in het hoekje bij de koffie automaat. Zo ook toen. Enfin, ik ging naar de keuken voor de thee en zag plots de ring op de keukenvloer liggen. Ik ging bukken om de ring op te pakken en meteen schoot er een beeld voorbij van een ruziënde Mariëlle die door bedrog en schande binnen haar relatie er zelf was uitgestapt. Toen voelde ik plots de warmte van haar overleden oma en wist ik dat dit was wat zij aan Mariëlle wilde vertellen en dat dit het thema van de sessie mocht zijn. Maar, waarschuwde oma vol liefde: ”het is een portretje met een muur eromheen, het zal even duren voordat ze naar je wil luisteren”.

 

 

Zodra Mariëlle op de Chesterfield plaatsnam en het consult begon, duurde het inderdaad even voordat ze haar hart opende en eerlijk en oprecht beaamde dat alle details over haar eerdere relaties die oma doorgaf, wel degelijk de vinger op de gevoelige plek legden. Ze was uiterlijk in balans en vasthoudend als altijd, maar innerlijk ging er gelukkig na de emotie ook een lichtje schijnen. Oma, bedankt dat u voor haar zo’n mooie duidelijke boodschap had! Mariëlle, bedankt dat je je opende en daarmee jezelf weer een stukje verder hebt gebracht.